Με αφορμή το καλοκαιρινό τους live στη χώρα μας, στις 14 Ιουλίου, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2017, σας έχουμε έτοιμο έναν “οδηγό” με τα κομμάτια των Kasabian, που θα σας κάνουν να γνωριστείτε καλύτερα! 

Οι Εγγλέζοι Kasabian βρίσκονται στα μουσικά δρώμενα από το 1997 αρχικά ως “Saracuse (Early Kasabian)” και στην πορεία ως έχουν. Το συγκρότημα απαρτίζεται από του βασικούς τέσσερις, Sergio, Tom, Chris, Ian, αλλά και από αξιόλογα δευτερεύοντα μέλη, που συμπληρώνουν την μικρή τους ορχήστρα.
Η μπάντα έχει σημειώσει πολύ καλές πωλήσεις στα 5 πρώτα άλμπουμ τους που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα —αναμένουμε νέο άλμπουμ πριν το live τους— και συνεχίζουν να αποκτούν καινούριους θαυμαστές.

Ακολουθούν αντιπροσωπευτικά τραγούδια και η προτεινόμενη λίστα μας:

“Βumblebeee” (δίσκος 48:13). Opening song 2014-2016αρκετά δυναμικό ξεκίνημα που σε θέτει κυριολεκτικά σε “έξταση”

“Fire” (δίσκος West Ryder Pauper Lunatic Asylum). Συνήθως ending song—φοβερή εμπειρία σε κάθε τους συναυλία

“L.S.F. (Lost Souls Forever)” (δίσκος Kasabian)τραγούδι γνωριμίας μου με το συγκρότημα το 2004. Αρκετά ρυθμικό με ωραίο live show

Για να μη σας λείπει η γνώση στη συναυλία τους, ακούστε την παρακάτω λίστα!

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.