Όλα όσα συνέβησαν εχθές στη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα

#LiveReport

Το βράδυ της Τετάρτης στις 7 Ιουνίου, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και η παρέα με τους μουσικούς του, μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία.

Πλήθος κόσμου γέμισε το μοναδικό αυτό μέρος που βρίσκεται το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, προκειμένου να απολαύσει το θέαμα που θα χάριζε ο Πασχαλίδης. Παρά τη βροχόπτωση που υπήρξε από τα μισά της συναυλίας και έπειτα, ο Μίλτος και οι εκπλήξεις που μας επιφύλασσε με τους καλεσμένους του, δεν παρεμποδίστηκαν.

Πρώτος καλεσμένος έκπληξη ήταν ο σπουδαίος Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι και θα τα γιορτάσει προσεχώς στο Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, στις 13 Ιουνίου.

 

Με τα καλύτερα λόγια τον προσφώνησε ο Πασχαλίδης στη σκηνή πριν παίξουν μαζί, όπως επίσης με τα ίδια λόγια τον αποχαιρέτησε και ο ίδιος ο Μικρούτσικος, αποκαλύπτοντας πως για αυτόν είναι ο καλύτερος τραγουδοποιός που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Στη σκηνή κάλεσε επίσης  και μια αγαπημένη λαϊκή φωνή, τον Δημήτρη Μπάση, με τον οποίο ερμήνευσαν παρέα τα τραγούδια “Στα Είπα Όλα” και Τράπουλα”

Τέλος, από τη βραδιά αυτή, δε μπόρεσε να λείπει και η ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, πρώην μουσικό ταίρι του Μίλτου, με την οποία τραγούδησαν μαζί τα κομμάτια “Μι ρε λα” και “Κακές Συνήθειες”. 

Συγκινητικό ήταν ακόμη το γεγονός, όταν ανέβασε στη σκηνή την κόρη του Ευγενία που τον συνόδευσε στο τραγούδι, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος μετά την αφιέρωση ενός τραγουδιού που δέχτηκε, πήγε να τον αγκαλιάσει.

Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν)

Τη συναυλία άνοιξαν οι STRING DEMONS (Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης), το εντυπωσιακό δίδυμο εγχόρδων, που με εκρηκτικό τρόπο συμφιλίωσαν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ στα πρότυπα της συναυλίας.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη πλαισίωσαν:

Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν)
Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα)
Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο)
Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά)
Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο)
Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα)
Πασχάλης Κολέντσης (ηχοληψία)
Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί)

Μια παραγωγή της Stray Music

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.