Πολλά ακούγονται για την 3η σεζόν και το πιθανό cast της αστυνομικής σειράς του HBO, True Detective.

Όλα δείχνουν πως ο βραβευμένος με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου ως πρωταγωνιστής της ταινίας “Moonlight, είναι το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται για το cast του νέου κύκλου της σκοτεινής αστυνομικής σειράς. Με τις συμμετοχές του στις σειρές House Of Cards και Luke Cage”, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρή φήμη γύρω από το όνομά του, γεγονός που θα έδινε μια καλή πνοή στην ίσως αδικημένη σειρά, True Detective.

Παρότι η 2η σεζόν δεν ικανοποίησε τους τηλεθεατές της στο βαθμό που κατάφερε η 1η, ύστερα από αυτή την ανακοίνωση για τον Mahershala Ali, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με το HBO για τη συμμετοχή του στη σειρά, αλλά και την επιθυμία που έχει εκφράσει ο Matthew McConaughey ξανά για το ρόλο του Rust Cohle, κάτι μας λέει πως θα έρθει η αναγέννησή της λίαν συντόμως.

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.