Η σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, που ακυρώθηκε προτού φτάσει στην 3η σεζόν.

Μία sci-fi, mystery, drama σειρά, που έχει στο επίκεντρο οκτώ ξένους και τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι είναι το ίδιο άτομο «διασκορπισμένο» στον πλανήτη Γη…

Το Netflix ανακοίνωσε:
«Μετά από 23 επεισόδια, 16 πόλεις και 13 χώρες, η ιστορία της παρέας του Sense8 φτάνει στο τέλος της. Είναι όλα όσα εμείς και οι φαν της σειράς ονειρευτήκαμε ότι θα ήταν: θαρραλέα, συναισθηματική, εντυπωσιακή, φοβερή και απλά αξέχαστη. Δεν υπήρξε ποτέ ξανά ένα πραγματικά διεθνές σόου, με ένα τόσο διαφορετικό και διεθνές cast και συνεργείο και αυτό αποτελούσε αντανάκλαση της δεμένης κοινότητας των παθιασμένων θαυμαστών (της σειράς) σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Υπολογίζεται πως το budget του Sense8, άγγιζε τα 9εκ. ευρώ το επεισόδιο, επομένως αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς, πόσο δύσκολο ήταν για να γυριστεί ένας κύκλος από οικονομικής και μόνο άποψης.

Η ακύρωση της τηλεοπτικής αυτής σειράς, δεν ήταν και τόσο αναπάντεχη, καθότι η έλλειψη κάποιας ανακοίνωσης για επόμενη σεζόν, είχε βάλει σε υποψίες τους φαν της.

Το βαρύ αυτό κόστος της σειράς, δεν αναλογούσε με το πλήθος εκείνων που την παρακολουθούσαν, κάτι που γινόταν ας πούμε με άλλες σειρές, όπως το Stranger Things.

Εν τέλει αποφασίστηκε πως θα υπάρξει ακόμα ένα special επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα κάνει ένα μεγάλο κλείσιμο στην ιστορία αυτή, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2018.

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.