Οι Lacuna Coil είναι ένα metal συγκρότημα που έρχεται από την Ιταλία για 2 μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 18 & 19 Νοεμβρίου του 2017 αντίστοιχα.

Delirium Tour 2017

LACUNA COIL (Italy)

+CELLAR DARLING (Switzerland)

+Opening Act

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 – Θεσσαλονίκη – Principal Club Theater

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 – Αθήνα – Piraeus 117 Academy

Δημιουργήθηκαν 1994, αρχικά με το όνομα Sleep Of Right, εν συνεχεία μετονομάστηκαν σε Ethereal και από το 1997 συνεχίζουν ως Lacuna Coil. Ομολογουμένως η παρουσία της Cristina Scabbia στα φωνητικά, δίνει μια άλλη διάσταση στην ταυτότητα του συγκροτήματος και αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία.
Έγιναν γνωστοί στο κοινό τους πέρα από τα δικά τους κομμάτια και με επιτυχημένες διασκευές γνωστών συγκροτημάτων, όπως των R.E.M. στο “Losing My Religion” και των Depeche Mode στο “Enjoy The Silence”. Άλλα επίσης αξιόλογα τραγούδια τους είναι τα:  Heaven’s A Lie, Trip The Darkness, Spellbound, End Of Time, Our Truth, I Forgive και αρκετά ακόμα.

Οι Lacuna Coil θα εμφανιστούν για τέταρτη φορά στη χώρα μας, έχοντας αφήσει, όλες τις φορές άριστες εντυπώσεις, μπροστά στο πολυάριθμο κοινό που περιμένει να τους δει. Έξι χρόνια μετά λοιπόν, επιστρέφουν για δύο συναυλίες στη χώρα μας!

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) – 30 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση Εισιτηρίων ΑΘΗΝΑ

Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre – Uncle Chronis Tattoo – Monsterville

ON-LINE: www.123tickets.gr

Προπώληση Εισιτηρίων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Musicland – Alone Metal Store – Dizzy Dolls – Café Bar Διώροφον

ON-LINE: www.123tickets.gr

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.