Νέα προσθήκη στο cast της δραματικής σειράς How to Get Away With Murder. O γνωστός πλέον ηθοποιός από το Sons of Anarchy, Jimmy Smits, που έχει αγαπηθεί από τον τρόπο που υποδύεται τον κάθε ρόλο του, θα αποτελέσει στον 4ο κύκλο της σειράς μία εξέχουσα φυσιογνωμία στη ζωή της πρωταγωνίστριας Annalise.

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου του 1955 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, βραβεύτηκε το 1996, ως ο καλύτερος ηθοποιός για τη σειρά NYPD Blue (1993-2005). Έχει συμμετάσχει επίσης και σε άλλες σειρές,  με σημαντικότερες τις, L.A. Law, Lackawanna Blues, The West Wing, Cane, Dexter, Outlaw, Brooklyn Nine-Nine, The Get Down και 24: Legacy από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

Η παραγωγή για την επερχόμενη σεζόν του HTGAWM βρίσκεται σε εξέλιξη, παρόλο που το ABC δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την πρεμιέρα της, η οποία αναμένεται να έρθει λογικά στα μέσα Φθινοπώρου.

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.