Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kurt Sutter, ενός από τους δημιουργούς της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς Sons Of Anarchy του FX, οι πιθανότητες για το spin-off είναι μεγάλες

Μετά το φινάλε της παρέας του SAMCRO, όλα μοιάζουν πολύ πιθανά ότι το spin-off του SOA, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να βγει στις οθόνες. Με τίτλο Mayans MC, η σειρά θα εστιάζει στη λέσχη μοτοσικλετιστών των Mayans, ενώ τα γεγονότα θα περιστρέφονται γύρω από του γνωστούς παλιούς αντιπάλους.

Ο πρόεδρος της FX, John Landgraf, δήλωσε δε στο TV Guide, πως είναι πολύ σίγουρος για το μέλλον αυτού του spin-off, αλλά και πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Ο ίδιος ο Kurt Sutter ανέφερε πως σχεδιάζει το πώς θα μοιάζει, αλλά και ότι βρίσκονται σε στάδιο ανασύνταξης με τους υπόλοιπους σεναριογράφους. Το spin-off εξήγησε πως θα είναι ένα νέο κομμάτι αρκετά μακριά από την Βόρεια Καλιφόρνια των Γιων, ούτως ώστε να μην προβούν σε πράγματα που είναι ήδη γνωστά. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την συμμετοχή οικείων χαρακτήρων στην νέα σειρά.

Μιλώντας σχετικά με το prequel του SOA, ο πρωταγωνιστής Charlie Hunnam, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να το δει, καθότι ο Kurt Sutter προσπαθεί να το δημιουργήσει. Αποκάλυψε επίσης πως ο Brad Pitt μπορεί να υποδύεται τον John Teller, πατέρα του Jax και ότι κάτι τέτοιο θα ήταν φοβερό.

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.