Στις 10 Αυγούστου, οι Seether, ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube, το video clip του “Betray And Degrade”, 2ου single του νέου δίσκου τους “Poison the Parish”.

Στο βίντεο αυτό, παρουσιάζεται ο Shaun Morgan και η παρέα του να παίζουν το κομμάτι στα όργανα τους, έχοντας ένα περίεργο χαμόγελο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού κινούνται στο χώρο με τα σκηνικά δάσους και ποζάρουν χαριτωμένα στο φακό, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όμως οι απότομες εναλλαγές των σκηνικών, συμβαδίζουν με τη μουσική και σε ταρακουνούν, καθώς το όμορφο τοπίο από πίσω, μετατρέπεται σε σκοτεινό μέρος με τις διαβολικές και έντονα βαμμένες φάτσες των Seether. Προφανώς και σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, τα μέλη ειρωνεύονται με τα λόγια και τις εκφράσεις τους, δημιουργώντας έτσι πολλές αντιφάσεις και κάνοντας το video clip αρκετά creepy.

Στο τέλος βέβαια δεν μένει δέντρο για δέντρο, διότι οι Seether εκδικούνται τα…σκηνικά!

Ακούστε το κομμάτι και δείτε το βίντεο παρακάτω:

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.