Το album, η περιοδεία και η ταινία, έρχονται σύντομα!

Μετά την μεγάλη απουσία των Thirty Seconds To Mars από τον κόσμο της μουσικής, αποκάλυψαν πριν λίγες ώρες το κομμάτι με τίτλο “Walk on Water”. Πρόκειται για το πρώτο νέο υλικό που κυκλοφόρησε από τον επερχόμενο δίσκο τους, ύστερα από τον “LOVE LUST FAITH + DREAMS” (2013).

Είναι ένα τραγούδι για την ελευθερία, για την επιμονή, και την αλλαγή, τόνισε ο frontman Jared Leto. Μια συναρπαστική κλήση προς τον αμερικανικό πληθυσμό, σχετικά με την σημερινή κατάσταση του έθνους που αναζητά την ενότητα.

Το single συνοδεύτηκε επίσης από ένα βίντεο που γυρίστηκε σε 1 ημέρα στην Αμερική και περιέχει ένα σύντομο κλιπ του Donald Trump.

Το ντεμπούτο του “Walk on Water” θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο MTV VMAs και παρά την κυκλοφορία του, το συγκρότημα δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο 5ο άλμπουμ του.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.