Μετά το επιτυχημένο “AM” (2013) του γνωστού βρετανικού συγκροτήματος Arctic Monkeys, πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια μέχρι να ακουστεί κάτι για το 6ο album τους.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, δόθηκε επιβεβαίωση για τον επόμενο δίσκο της μπάντας, ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Όλα αυτά, ειπώθηκαν από τον ντράμερ των Arctic Monkeys, Matt Helders, όταν σε μια συναυλία των Royal Blood, ερωτήθηκε περί του θέματος από τον fan τους, Will Franco.
Στην συνέχεια ο Franco ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στα σχόλια της οποίας ανέφερε τις παραπάνω πληροφορίες για το πολύ αναμενόμενο επερχόμενο album.

Δεν ξέρουμε αν αυτά είναι φημολογίες, ή αν όντως είναι στα προσεχή σχέδια του συγκροτήματος η κυκλοφορία του 6ου δίσκου, πάντως όπως και να ‘χει, εμείς θα περιμέναμε μέχρι το τέλος του χρόνου για το πιθανό νέο υλικό.

Τα επόμενα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «χρυσού» album “AM”, ο frontman Alex Turner, είχε αποσυρθεί για λίγο από το συγκρότημα, προκειμένου να εστιάσει στη δημιουργία του 2ου album των The Last Shadow Puppets, “Everything You’ve Come to Expect” (2016), μαζί με τον συνέταιρό του, Miles Kane. Έτσι μόνο μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός της απουσίας των Arctic Monkeys από τα δρώμενα. Παρόλα αυτά, η μπάντα είχε δείξει σημάδια πριν τα Χριστούγεννα ότι βρίσκεται στο στούντιο, σύμφωνα με φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί.

Ίδωμεν…!

 

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.