Απόψε οι κάτοικοι του Άστρους αλλά και των γύρω περιοχών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα υποδεχθούν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής μουσικής, τον Διονύση Σαββόπουλο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος γεvνήθηκε  στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου 1944. Το 1963 μετακόμισε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης προκειμένου να ασχοληθεί με το τραγούδι. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες ημέρες του ως μουσικός και σύντομα έγινε πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Είχε συνδυάσει τη μουσική Αμερικανών μουσικών, όπως του Μπομπ Ντίλαν και του Φρανκ Ζάππα με μακεδονική λαϊκή μουσική και πολιτικά διεισδυτικούς στίχους.

Κυριακή 27/8/2017  

Πλατεία Καρυτσιώτη, Άστρος

Ώρα: 21:30

Διοργάνωση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Είσοδος ελεύθερη

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.