Μια από τις κορυφαίες δραματικές σειρές του σήμερα, επιστρέφει με 4η σεζόν και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά αναφερόμαστε στην τηλεοπτική σειρά How To Get Away With Murder του ABC στην οποία πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα ηθοποιός Viola Davis, η μοναδική μαύρη γυναίκα που έχει βραβευτεί με τρία Όσκαρ.
Κάνοντας μια ανασκόπηση στα όσα συνέβησαν στα τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν, μάθαμε το ποιος είναι τελικά υπεύθυνος για το θάνατο του Wes. Αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ο πατέρας της Laurel προσέλαβε τον Dominic, έναν οικογενειακό φίλο, για να εκτελέσει τη δολοφονία του Wes και η Laurel δεν το ξέρει ακόμα.
Από την άλλη ο Oliver έκανε πρόταση γάμου στον Connor ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμη ενώ Asher και Michaela μίλησαν ανοιχτά για το τι νιώθει ο ένας για τον άλλο.
Ο Wes τελικά είναι ο γιος του Charles, κάνοντας έτσι τη Sylvia τη γιαγιά του.
Μετά τον τραγικό θάνατο του Wes, η Annalize επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειάς της για να μαζέψει τα κομμάτια της θρυμματισμένης ζωής της και συνειδητοποιεί ότι για να τα βάλει σε μια σειρά, θα πρέπει να πάρει μια σκληρή και συγκλονιστική απόφαση. Εν τω μεταξύ, στο “Keating 4” όλοι αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον, ενώ η Laurel παθαίνει εμμονή με το να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον Wes τη νύχτα που πέθανε.
Στο cast του νέου κύκλου, βρίσκεται επισήμως και ο Jimmy Smits όπως είχαμε προαναφέρει το καλοκαίρι και φαίνεται στο παρακάτω promo.

Τα υπόλοιπα έρχονται σύντομα!

 

 

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.