Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου του τμήματος χαρτών της Google, Jen Fizpatrick, η εφαρμογή Google Street View βαίνει σε νέες εξελίξεις που θα την αναβαθμίσουν κατά ένα μεγάλο βαθμό και θα κάνουν πιο ρεαλιστικά τα χαρακτηριστικά της.

Το νέο σύστημα της εταιρίας που τέθηκε σε λειτουργία τον προηγούμενο μήνα, θα περιλαμβάνει εξοπλισμένα οχήματα με νέες κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να καλυφθούν ακόμα περισσότερες περιοχές του πλανήτη, αλλά και να βελτιωθεί το φωτογραφικό υλικό. Όλα αυτά θα βασίζονται σε οκτώ νέες κάμερες, που θα είναι ικανές να πραγματοποιούν λήψεις με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα.
Φυσικά στα πλαίσια κάλυψης των περιοχών που βρίσκονται στο φάσμα της εφαρμογής, δε θα μπορούσαν να λείπουν μερικά «απρόοπτα», σαν αυτά που είχαμε συναντήσει παλαιότερα, με ατυχήματα στους δρόμους ή και αστείες στιγμές των πεζών.

 

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.