Σήμερα συμπληρώνονται 51 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεπούτου των Doors.


Έτσι οι John Densmore και Robby Krieger, τα πλέον εν ζωή μέλη των Doors, υπό την επίβλεψη του δημοτικού συμβούλου του Λος Άντζελες, πήραν πέρυσι την απόφαση να καθιερώσουν την 4η  Ιανουαρίου, ως ημέρα του συγκροτήματος.

Τι κι αν ο Jim Morrison μας έχει «χαιρετίσει» εδώ και 46 χρόνια και το 2013 τον ακολούθησε ο Ray Manzarek, οι «Πόρτες» παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ. Σε περσινή του συνέντευξη ο Τζον Ντέσμορ είπε συγκεκριμένα πως «είναι πολύ σωστό το ότι θα γιορτάσουμε τα 51 χρόνια των Doors εκεί όπου όλα ξεκίνησαν»  και πως «τα τραγούδια μας ξεπήδησαν σαν χρυσόψαρα από τον Ειρηνικό και απότι φαίνεται ο κόσμος έφαγε πάρα πολύ!».
Το τι έγινε πέρυσι στην 50η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου “The Doors” μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω ερασιτεχνικό ντοκιμαντέρ.

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.