Περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο “Always Ascending”

Το νέο έτος για τους φαν των Franz Ferdinand ξεκίνησε αρκετά όμορφα, καθώς αποκάλυψαν άλλο ένα single από τον καινούριο δίσκο που αναμένουμε το Φεβρουάριο. Το κομμάτι έχει τίτλο “Feel The Love Go” και κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου. Είναι μια σύνθεση αρκετά ρυθμική ─ όχι έξω από τα νερά του συγκροτήματος ─ με κυρίαρχα όργανα το συνθεσάιζερ και το ιδιαίτερο σόλο του σαξοφώνου. Ο νέος δίσκος, που αναμένεται να έρθει σε ακριβώς ένα μήνα από τώρα στις 9 Φεβρουαρίου, από τη Domino Recording Company, αποτελεί διάδοχο του “Right Thoughts, Right Words, Right Action” του 2013 και είναι η πρώτη δουλειά των Franz Ferdinand, ύστερα από 14 χρόνια, στην οποία δε συμμετέχει στις ηχογραφήσεις ο κιθαρίστας και συνιδρυτής Nick McCarthy, καθώς αποχώρησε από το συγκρότημα, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του όπως και σε άλλα μουσικά ενδιαφέροντα.
Μιλώντας πριν καιρό στο NME ο frontman τους Alex Kapranos, δήλωσε πως ξεκινάνε εν ολίγοις κάτι πρωτοποριακό και ότι το νέο τους άλμπουμ αποτελεί την τέλεια εισαγωγή στην δεκαετία που πρόκειται να έρθει.

Ακούστε εδώ το νέο τους single:

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.