Το πρώτο κιόλας single τους είναι διαθέσιμο και έχει τίτλο “Magazine”

 Πριν από λίγα λεπτά ήρθε η είδηση πως οι Editors επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια στη δισκογραφία. Οι φήμες περί φωτογραφιών του συγκροτήματος στο στούντιο και ηχογραφήσεων επιβεβαιώθηκαν και να που το νέο album Violence κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου του 2018 από την PIAS. Θα αποτελείται από 9 κομμάτια, ενώ επίσης είναι σίγουρο  είναι πως με αφορμή το νέο δίσκο θα πραγματοποιήσουν τρεις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο σε διάφορες πόλεις, 4, 5 και 6 Μαρτίου. Οι ίδιοι μίλησαν για το “Magazine” το 1ο single τους που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες και πως απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στην εξουσία, διεφθαρμένους πολιτικούς ή επιχειρηματίες. Το βίντεο κλιπ που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, είναι δουλειά του σκηνοθέτη και φωτογράφου Rahi Rezvani.

Ακούστε εδώ το νέο single

 

  1. Cold
  2. Hallelujah (So Low)
  3. Violence
  4. Darkness At The Door
  5. Nothingness
  6. Magazine
  7. No Sound But the Wind
  8. Counting Spooks
  9. Belong

Μην ξεχνάτε πως οι Editors θα εμφανιστούν στη σκηνή του Ejekt Festival 2018 παρέα με τους Nick Cave & The Bad Seeds και τους Wolf Alice στις 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια δείτε εδώ.

 

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.