Οι φήμες ενός χρόνου επιβεβαιώθηκαν και οι Arctic Monkeys θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή

Η βρετανική μπάντα θα εμφανιστεί στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018 στο TerraVibe Park της Μαλακάσας την Παρασκευή στις 6 Ιουλίου, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε τη νέα τους δουλειά που ετοιμάζουν. Αν και απουσιάζουν 5 χρόνια από τη δισκογραφία με τον AM που κυκλοφόρησε το 2013, οι Arctic Monkeys τη χρονιά αυτή, έδειξαν «σημεία ζωής» με κάποιες δηλώσεις τους, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά για έναν επερχόμενο δίσκο ΑΜ6.
Μολονότι αποτελούν μία από τις σπουδαιότερες και δημοφιλέστερες μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, αυτή θα είναι η 1η φορά που θα έρθουν στη χώρα μας, με εξαίρεση τον frontman τους Alex Turner, ο οποίος εμφανίστηκε παρέα με τον συνέταιρό του, Miles Kane, ως The Last Shadow Puppets, στο Rockwave Festival του 2015.

Πολλά ακούγονται επίσης για τα ονόματα που μπορεί πλαισιώσουν τους Arctic Monkeys, και ιδανικά θα το θέλαμε, με μερικά από αυτά είναι: Miles Kane, Interpol, Nothing But Thieves και άλλοι κρυφοί πόθοι που δεν αναφέρουμε για προφανείς λόγους!

 

Σχετικές πληροφορίες για τα εισιτήρια θα βρείτε παρακάτω

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, με τα εισιτήρια γενικής εισόδου να κοστίζουν 69€ και τα V.I.P. 100€. Αναλυτικότερα:

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€

Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30

Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880
Για όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr

(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση). Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: [email protected], Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2).

Δείτε το spot που κυκλοφόρησε με την ανακοίνωση του live:

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.