Με νέο υλικό και tour dates επιστρέφουν οι Monophonics

Η black rock ή αλλιώς psychedelic soul μπάντα Monophonics από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, ετοιμάζουν νέο EP album στα μέσα Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα το EP έχει τίτλοMirrors και θα αποτελείται από 6 κομμάτια διασκευές άλλων γνωστών τραγουδιών, τα οποία έχουν αποτελέσει μουσική επιρροή στην ευρύτερη πορεία του συγκροτήματος. «Θέλαμε να διασκευάσουμε μερικά τραγούδια που ήταν περισσότερο οικεία στους ανθρώπους… Δεν είναι μόνο αυτά τα σπουδαία τραγούδια, αλλά αυτοί είναι καλλιτέχνες που ακούμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς. Δεν έχει να κάνει με τραγούδια που ακούγονται παλιά, αλλά με τραγούδια που ακούγονται cool» είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, keyboardist και ο συμπαραγωγός Kelly Finnigan.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου ενώ οι περιοδείες τους στην Αμερική έχουν ήδη ξεκινήσει.
Η λίστα του EP φαίνεται παρακάτω:

Tracklist:

  1. “Summer Breeze”
  2. “My Heart Cries”
  3. “Beggin'”
  4. “Lying”
  5. “I’d Be Nowhere Today”
  6. “California Dreaming”

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “California Dreamin” των The Mamas & the Papas στην instrumental διασκευή των Monophonics:

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.