Μέσα στην άνοιξη ξεκινούν τα γυρίσματα του siquel του Creed

Η 2η ταινία του αθλητικού δράματος, Creed, θα γυριστεί στην Φιλαδέλφεια, με τους Michael B. Jordan και Sylvester Stallone να επιστρέφουν για τους ρόλους των Adonis Creed και Rocky Balboa, αντιστοίχως. Ο Steven Caple Jr. θα είναι ο σκηνοθέτης από το σενάριο του ίδιου του Stallone.
Αυτήν τη φορά θα δούμε τον Adonis να προσπαθεί να ισορροπήσει τις προσωπικές του υποχρεώσεις με την εκπαίδευσή του για τον επόμενο μεγάλο αγώνα. Ο παρέα με τον Rocky δίπλα του, θα έρθει αντιμέτωπος με κάποιον από το οικογενειακό του παρελθόν. Οι δύο αντίπαλοι θα αντιμετωπίσουν την κληρονομιά τους και θα μάθουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Για όσους δεν έχουν δει την ταινία του 2015, μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:

Σκηνοθέτης της 1ης ταινίας, Ryan Coogler, δήλωσε πως “όταν έγραψα και σκηνοθέτησα το Creed, ήθελα να πω μια ανθρώπινη ιστορία για την οικογένεια από μια νέα οπτική γωνία, ενώ παράλληλα τιμούσα τους χαρακτήρες του Rocky που όλοι αγαπήσαμε” ενώ είπε επίσης για το νέο σκηνοθέτη πως είναι καταπληκτικός και ότι ανυπομονεί να δει τη δουλειά που ετοιμάζει.

Εκτός των Jordan και Stallone, το υπόλοιπο cast θα είναι οι Tessa Thompson ως Bianca, Phylicia Rashad ως Mary Anne, Wood Harris ως Tony “Little Duke” Burton και Andre Ward ως Danny “Stuntman” Wheeler. Ο Florian “The Big Nasty” Munteanu είναι ο νέος Viktor Drago, με τον Dolph Lundgren να επιστρέφει στο franchise ως Ivan Drago. Ο Russell Hornsby θα ενσωματωθεί στο cast ως Buddy Marcelle.

Το Creed 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 21 Νοεμβρίου 2018

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.