Και ποιος δεν θα έχει ακούσει τα μελλοντικά σχέδια περί μετοίκησης σε άλλο πλανήτη ως εναλλακτική λύση μίας πιθανούς καταστροφής της Γης

Οι δημιουργοί του, Irwin Allen, Matt Sazama και Burk Sharpless , έρχονται να αποδώσουν αυτό το ταξίδι δίχως επιστροφή στη μικρή οθόνη.

Το “Lost in Space” αποτελεί μια Αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που προσπαθεί να ξεφύγει από τις συνηθισμένες αστυνομικές, ιατρικές, ιστορικές σειρες και να μας ανάγει σε έναν άλλο κόσμο.

Πλοκή…

H υπόθεση μας μεταφέρει τριάντα χρόνια στο μέλλον οπότε και ο αποικισμός του διαστήματος είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Robinson είναι ανάμεσα σε αυτούς που δοκιμάζονται και επιλέγονται να δημιουργήσουν μια νέα ζωή για τον εαυτό τους σε έναν καλύτερο κόσμο. Αλλά όταν οι νέοι άποικοι βρεθούν ξαφνικά εκτός πορείας στο ταξίδι τους για το νέο τους σπιτικό είναι αναγκασμένοι να δημιουργήσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο και ξένο περιβάλλον έτη φωτός μακριά από τον αρχικό τους προορισμό. Οι εξωγήινοι όμως δε θα μπορούσαν να λείπουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή…

Επειδή, όμως, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ρίξτε μία ματιά στο official trailer του Netflix για να έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη:

Αξίζει να σημειωθεί πως…

Η αρχική, ομώνυμη σειρά προβλήθηκε το 1965 και αποτέλεσε ένα άκρως πρωτοποριακό εγχείρημα. Το Lost in Space ήταν αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του Irwin Allen, παραγωγή της εταιρείας 20th Century Fox Television, η οποία προβλήθηκε από το δίκτυο CBS.
Διήρκεσε τρεις περιόδους, με 83 συνολικά επεισόδια. Την πρώτη σεζόν τα επεισόδια ήταν ασπρόμαυρα, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα η παραγωγή ήταν έγχρωμη. Προβλήθηκε και στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και γνώρισε αρκετή επιτυχία για τα δεδομένα της εποχής.

Όσον αφορά τα σημερινά δεδομένα,

η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια που περιμένουν να τα απολαύσετε!

 


Γεννημένη το 97′ , σπουδάζω στο τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λάτρης των αθλημάτων, ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Καινούργια στον χώρο της αρθρογραφίας με αντικείμενο κυρίως την πολιτική και τον κινηματογράφο.