Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της Αγγλίας, ο Richard Ashcroft, έρχεται στα πλαίσια του Release Athens Festival 2018 παρέα με τον Rag’n’Bone Man

Richard Ashcroft, μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν… γεννηθεί στον πλανήτη, έρχεται για 1η φορά στη χώρα μας για το Release Athens 2018!
Στις 31 Μαΐου θα απολαύσουμε τον ηγέτη των εμβληματικών The Verve, μιας από τις κορυφαίες και πιο πετυχημένες βρετανικές μπάντες των 25 τελευταίων ετών.
Στη solo καριέρα του αλλά και με το συγκρότημά του παρέα, μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες όπως, “Bitter Sweet Symphony”, “Love Is Noise”, “Sonnet”, “The Drugs Don’t Work”, “Lucky Man”, “A Song for the Lovers” και “C’mon People”. Αντίστοιχη απήχηση είχαν επίσης και μερικά από τα κομμάτια του πιο πρόσφατου δίσκου του “These People” (2016) όπως  το “This Is How It Feels” και το “Hold On”.
Στις 31 Μαίου λοιπόν και ημέρα Πέμπτη, θα απολαύσουμε ζωντανά στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, τους Richard Ashcroft, Rag’n’Bone Man, Kid Moxie, Sworr. και Lip Forensics.

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια δείτε εδώ κι εδώ.

Ακούστε εδώ την προτεινόμενη λίστα με τις μεγάλες του επιτυχίες:

 

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.