Με δύο νέα κομμάτια επέστρεψαν οι The Kooks

Τα δύο αυτά κομμάτια με τίτλους “No Pressure” και “All The Time“, θα περιέχονται στον 5ο δίσκο του εγγλέζικου indie rock συγκροτήματος, που αναμένουμε να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου. Ο επερχόμενος αυτός δίσκος θα ονομάζεται “Let’s Go Sunshine” και θα αποτελείται από 15 tracks.
Ο frontman των The KooksLuke Pritchard, δήλωσε σε συνέντευξή του, πως πρόκειται για το πιο συναρπαστικό album που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Το 2014, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δίσκο “Listen” ο οποίος όπως αποκάλυψαν, δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δημιουργήσουν πραγματικά και πως δεν ήταν κάτι που θύμιζε The Kooks. Έτσι αποφάσισαν να ξαναρχίσουν να γράφουν μουσική από την αρχή. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και βασικός συνθέτης τους, ανέφερε: «Ξεκίνησα μια αποστολή, να γράψω τα καλύτερα τραγούδια που είχα γράψει ποτέ έως τώρα, προτού τα φέρω στην μπάντα. Στάθηκα πάνω από κάθε λέξη. Θα έπρεπε να είναι τα δικά μας “Rubber Soul”, “Lola”, “Definitely Maybe”. Ήρθα από ένα σκοτεινό μέρος στην αρχή, πληγώθηκα και στη συνέχεια ερωτεύτηκα στη μέση του άλμπουμ… οι στίχοι το αντανακλούν αυτό. Από το κομμάτι “Fractured And Dazed” έως το “No Pressure”, θα είναι το πιο συναρπαστικό άλμπουμ μας και θα πρέπει να σας κάνει να χορεύετε».

Ακούστε τα νέα τους κομμάτια εδώ:


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο album μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Tracklist:

1. Intro
2. Kids
3. All The Time
4. Believe
5. Fractured and Dazed
6. Chicken Bone
7. Four Leaf Clover
8. Tesco Disco
9. Honey Bee
10. Initials For Gainsbourg
11. Pamela
12. Picture Frame
13. Swing Low
14. Weight of the World
15. No Pressure

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.