Ένα από τα πιο αγαπημένα ροκ  συγκροτήματα των τελευταίων ετών θα κάνει την εμφάνιση του – όχι on stage αυτή τη φορά – αλλά στις οθόνες του κινηματογράφου!

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους Muse να δίνουν live στην σχετικά πρόσφατη επίσκεψη τους στην χώρα μας το καλοκαίρι του 16′, την έχετε τώρα μέσα από τις οθόνες των Village Cinemas!

Ποια θα είναι η υπόθεση;

Η σχετική ταινία, MUSE: DRONES WORLD TOUR , παρουσιάζει υλικό από τις 130 live εμφανίσεις ανά τον κόσμο για την εν λόγω tour (ανάμεσά τους και η Αθήνα) και με ειδικά μεταμοντέρνα σκηνικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνουν στους θεατές μία 360 μοιρών οπτικοακουστική εμπειρία. Οι προβολές αυτές υπόσχονται ένα θέαμα ξεχωριστό και δυναμικό! Υπόσχονται μία επαφή με το μέλλον! Κεντρικό ρόλο κατέχουν τα Drones, τα οποία κινούνται πάνω από την σκηνή και διασχίζουν το κοινό, καθώς και γιγαντιαίες οθόνες προβολής που αλληλεπιδρούν με τα μέλη της μπάντας on stage. Θα υπάρχουν και αποκλειστικά πλάνα backstage. Το θέαμα ολοκληρώνεται με LEDs και lasers που δένουν εξαιρετικά με τα κλασικά τους κομμάτια “Psycho”, “Madness”, “Uprising” , “Plug In Baby” , “Supermassive Black Hole” και “Knights of Cydonia”

Που θα τους παρακολουθήσουμε;

Οι προβολές θα γίνουν στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης και στα Village Cinemas στον Βόλο, την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 . Στην Αθήνα οι προβολές θα γίνουν αποκλειστικά στην state-of-the-art αίθουσα Vmax Sphera σε ποιότητα εικόνας 4Κ και με ειδικό Light Show καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής!

Θα υπάρξει ακόμα μια προβολή στις 20 Ιουλίου μόνο στην Αθήνα!

Η διάρκεια θα είναι 90 λεπτά!

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει!Γεννημένη το 97′ , σπουδάζω στο τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λάτρης των αθλημάτων, ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Καινούργια στον χώρο της αρθρογραφίας με αντικείμενο κυρίως την πολιτική και τον κινηματογράφο.