waitress-myjobnow

Βρές δουλειά σε λιγότερο από 24 ώρες!

Το καλοκαίρι έφτασε και η τουριστική κίνηση αναμένεται να  ξεπεράσει κάθε ρεκόρ. Πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοπούνται στον χώρο της εστίασης αναζητούν προσωπικό για να στελεχώσουν το δυναμικό τους. Επομένως, το MyJobNow είναι το κατάλληλο μέσο για κάποιον που αναζητά εργασία.

Τί είναι το MyJobNow;

Το MyJobNow είναι μία ελληνική start up επιχείρηση που μετρά λιγότερο από 6 μήνες και φέρνει την επανάσταση στον τρόπο εύρεσης εργασίας. Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο smartphone σου, μπορείς να δεις όλες τι θέσεις στην εστίαση που προσφέρονται κοντά στην περιοχή σου και να κάνεις αίτηση σε αυτές που σου ταιριάζουν. Με αυτό τρόπο αν επιλεγείς από τον εργοδότη που έχει βάλει την αγγελία, έρχεστε σε επαφή μέσω του συστήματος chat της εφαρμογής οπου και κανονίζονται οι περαιτέρω λεπτομέρειες

Πώς λειτουργεί ;

Ανοίγεις το app και η εφαρμογή σου ζητάει να συνδεθείς ώστε να φτιάξεις το προφίλ σου. Έπειτα, συμπληρώνεις το προφίλ σου όσο το δυνατόν πληρέστερα ( εκπαίδευση, προϋπηρεσία, ειδικές δεξιότητες και ένα σύντομο βίντεο στο οποίο παρουσιάζεις τον εαυτό σου ).

Μετά από αυτό το βήμα μπορείς να δεις τη λίστα με τα  διαθέσιμα καταστήματα που βρίσκονται κοντά σου και προσφέρουν θέσεις εργασίας. Όσες από αυτές σε ενδιαφέρουν επαγγελματικά σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις αίτηση και να περιμένεις απάντηση από τον υποψήφιο εργοδότη στο chat της εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να κανονιστεί συνέντευξη σε λιγότερο από 24 ώρες κάτι που είναι πραγματικά καινοτόμο και θα βοηθήσει πολύ κόσμο να βρει εργασία.

Την εφαρμογή την κατεβάζεις από εδώ:

IPhone: https://mjn.app.link/social-media-fb

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myjobnow.android

Επισκέψου το επίσημο Site του MyJobNowwww.myjobnow.com

 

Μην υποτιμάς την Αξία του δίσκου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΡΒΙΤΟΡΟς ΤΑΒΕΡΝΑ

Σύμφωνα με έρευνες, η πλειονότητα των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης εργάζεται με μερική απασχόληση. Αυτό γίνεται συνήθως για να καλυφθεί το φόρτο εργασίας στις ώρες αιχμής.

Οι θέσεις αυτές καλύπτονται συνήθως από νέους (φοιτητές ή μη) ανθρώπους ως κύρια δουλειά, σε αντίθεση με το εξωτερικό που αρκετοί άνθρωποι – ανεξαρτήτου ηλικίας – εργάζονται στην εστίαση με μερική απασχόληση σαν δεύτερη εργασία.

Πολλοί λαοί θεωρούν την μερική ή πλήρη απασχόληση στην εστίαση ως εργασία που δεν χρειάζεται αρκετές δεξιότητες. Και αυτό είναι Λάθος!

Η δουλειά του σερβιτόρου η σερβιτόρας απαιτεί ένα σύνολο επαγγελματικών δεξιοτήτων, εντατική αλληλεπίδραση με τους πελάτες και τους συναδέλφους υπό μεγάλη πίεση. Η εργασία στην εστίαση θέλει:

  • Υπομονή με τους πελάτες αλλά και τους συναδέλφους
  • Επιμονή για να αντέξεις στη πίεση της δουλειάς
  • Δυνατότητα γρήγορης μάθησης για να εγκλιματιστείς εύκολα σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα
  • Να ακούς και να μαθαίνεις από τα λαθή σου
  • Να είσαι πάντα με χαμόγελο ακόμη και μετά από 10 ώρες δουλειάς

Αυτές οι δεξιότητες είναι που χτίζουν έναν σωστό επαγγελματία. Πλέον, δεν μου φαίνεται παράξενο όταν είμαι σε μαγαζία και ακούω τους υπεύθυνους να εμψυχώνουν το προσωικό τους με εκφράσεις και λέξεις που συνήθως ακούγονται σε μεγάλες εταιρείες εκτός κλάδου. Ως εκ τούτου, δεν μου φαίνεται παράξενο που ακούω ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίες από ανθρώπους με κοινό παρανομαστή στο παρελθόν τους την εργασία στον κλάδο της εστίασης.

by Στέφανος @myjobnow

 Γεννηθείς τον Οκτώβρη του ’96 εν Αθήναις. Σπουδάζω στο τμήμα των Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Αγαπώ την αρθρογραφία και το ραδιόφωνο ενώ λατρεύω τα βιβλία και τα ταξίδια.