Μετά το ρεκόρ πωλήσεων που γνώρισαν τα νέα μοντέλα της σειράς  P20 της HUAWEI το πρώτο εξάμηνο του 2018, η εν λόγω εταιρεία έβαλε ως στόχο την επίτευξη μεγαλύτερων πωλήσεων λανσάροντας ένα πρόγραμμα ανταλλαγής

Με το πρόγραμμα Trade In 4 ALL η Huawei δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή και να αποκτήσουν ένα από τα Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Huawei P20 και Huawei P20 Pro κερδίζοντας έκπτωση έως και 585 ευρώ.

                      

Συγκεκριμένα, η ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί όχι αποκλειστικά με άλλα μοντέλα της HUAWEI, αλλά και με συγκεκριμένα μοντέλα των εταιρειών SAMSUNG, APPLE, LG, SONY.

Το κάθε μοντέλο παρατίθεται σε έναν Κατάλογο Συσκευών που καταλήγει στην τελική τιμή παραλαβής κάποιου εκ των μοντέλων της HUAWEI, εφόσον λάβει χώρα η ανταλλαγή.

Σε μερικές, ακραίες ίσως, περιπτώσεις, η ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντελώς δωρεάν!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συσκευές ανταλλαγής, τις τελικές τιμές και κάθε επιπλέον χρήσιμη πληροφορία του προγράμματος:

http://www.makeitpossible.gr/

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 11 Ιουλίου!

 Γεννημένη το 97′ , σπουδάζω στο τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λάτρης των αθλημάτων, ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Καινούργια στον χώρο της αρθρογραφίας με αντικείμενο κυρίως την πολιτική και τον κινηματογράφο.