Έπειτα από 5 χρόνια απουσίας ο Miles Kane επιστρέφει με νέο album που έχει τίτλο Coup de Grace”

Το 2013 κυκλοφόρησε τον 2ο δίσκο του “Don’t Forget Who You Are”, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έφτασε την 8η θέση στα βρετανικά charts. Πέντε χρόνια αργότερα ο Εγγλέζος καλλιτέχνης ξαναμπαίνει στη δισκογραφία, δίνοντας μια γεύση με το 1ο single “Loaded” του Coup de Grace ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου του 2018.
Στο διάστημα αυτό βέβαια που μεσολάβησε, ηχογράφησαν με τους The Last Shadow Puppets το 2ο album τους “Everything You’ve Come to Expect” και έκαναν έκαναν tour, του οποίου η λίστα συμπεριλάμβανε και τη χώρα μας.
Σχετικά με τον επερχόμενο δίσκο ο ίδιος είπε: «Έχουν αφιερωθεί 5 χρόνια στην παραγωγή του νέου υλικού, πολύ συναίσθημα και ενθουσιασμός έχει πάει σε αυτό το άλμπουμ».

Ακούστε εδώ το πρώτο single του “Coup de Grace”:Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.