Έχει τίτλο “Cry On My Guitar”

Το 3ο του single αποκάλυψε ο 32χρονος Miles Kane, από τον επερχόμενο δίσκο του Coup de Grace, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου.
Ο δίσκος αυτός θα διαδεχθεί τον “Don’t Forget Who You Are” του 2013 και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα δημιουργήματά του που έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Στον συγκεκριμένο επίσης, συμμετέχουν στη συνθέσεις και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Lana Del Rey και ο Jamie T.
Το “Cry On My Guitar” είναι ένα αρκετά δυναμικό και κιθαριστικό κομμάτι, το οποίο θυμίζει και λίγο τον παλιό, γνώριμο Miles, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ανυπομονησία και την υπόλοιπη δουλειά του.

Άκου το νέο single του εδώ:

Η tracklist του “Coup de Grace”:

1. “Too Little Too Late”
2. “Cry On My Guitar”
3. “Loaded”
4. “Cold Light of Day”
5. “Killing the Joke”
6. “Coup De Grace”
7. “Silverscreen”
8. “The Wrong Side of Life”
9. “Something to Rely On”
10. “Shavambacu”

Γεννημένος το ’97 και φίλος κάθε μορφής τέχνης. Σπουδάζω στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τους Η/Υ και έχω ως χόμπι τη φωτογραφία. Η αρθρογραφία για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αγαπώ τα ταξίδια, τις ταινίες και την καλή παρέα. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου, είναι η μουσική, το τραγούδι και η κιθάρα.